image
 |  4 23 Жовтня 2019 | 15:58

Луцькі перевізники відмовляються встановлювати валідатори для електронних квитків

Луцькі перевізники не будуть встановлювати валідатори для електронних квитків, оскільки поточні умови їх обслуговування загрожують банкрутством.

Про це у коментарі власкору «ВолиньUA» розповів директор АТП-10701 Сергій Дьомін.

За словами перевізника, він підтримує перехід на електронну форму розрахунків, але не може підтримати ті умови, які нав’язує Луцька міська рада. Такої ж позиції дотримуються інші перевізники міста – «Санрайз», АТП №1 і ті, хто орендує маршрути у Луцького підприємства електротранспорту.

«Якщо запровадити без змін систему електронного квитка, то наші підприємства стануть банкрутами. Курс на електронний квиток правильний. До цього треба йти. Але робити це з розумом, а не бездарно. Ми не будемо встановлювати валідатори у автобусах на нинішніх умовах. Перевізники подавали свої пропозиції владі міста. Але поки що нас не почули. І у нас вибір простий – зупинити діяльність, або стати банкрутами. Який сенс працювати далі і накопичувати борги?»

Читайте також: «Бум»-ситуація: лучани знову – у величезних чергах за електронними квитками (ФОТО)

Нагадаємо, що влада анонсувала повний перехід на систему електронної оплати проїзду у Луцьку з 11 листопада.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити