image
 |  9 20 Вересня 2023 | 17:44

Луцькі підприємці підкидають сміття в загальні контейнери

До департаменту муніципальної варти звернувся ЛСКАП «Луцькспецкомунтранс» щодо виявлення суб’єктів господарювання, котрі не уклали договори на вивезення відходів, які знаходяться на проспекті Волі та дотичних вулицях.

Про це інформує Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради.

Доводимо до Вашого відома, що згідно норм чинного законодавства, зокрема Законів України "Про відходи", "Про благоустрій населених пунктів", Правил благоустрою міста Луцька та з метою недопущення несанкціонованого підкидання сміття в контейнери для збору твердих побутових відходів, перенакопичення відходів у контейнерах, створення стихійних сміттєзвалищ, у кожного суб'єкта господарювання повинен бути договір на їх вивезення, укладений з ЛСКАП «Луцькспецкомунтранс».

Неодноразово було виявлено, що окремими магазинами, кафе та іншими торговими об'єктами відбувається "підкидання" сміття в загальні контейнери на прибудинкових територіях, що спричиняє їх переповнення та засмічення вказаних територій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У селі біля Луцька селяни потруїли собак отрутою (ВІДЕО)

Починаючи з 25 вересня і до 6 жовтня цього року буде проводитися перевірка суб’єктів господарювання, що здійснюють свою діяльність на проспекті Волі в місті Луцьку на наявність таких договорів.

Тому, радимо усім суб’єктам господарювання не чекати припису інспектора, а уже звертатися до ЛСКАП «Луцькспецкомунтранс», за адресою м. Луцьк, вул. Дубнівська, 64 для укладання договорів.

У разі неукладання договорів, винні особи будуть притягненні до адміністративної відповідальності відповідно до ст.152 КУпАП. 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити