image
 |  13 1 Вересня 2020 | 19:10

Луцькі прикордонники затримали двох контрабандистів з сигаретами (ФОТО)

Системна протидія прикордонників Західного управління ДПСУ незаконному переміщенню сигарет через державний кордон триває. Так, чергову спробу незаконного переміщення сигарет сьогодні на світанку вдалося припинити прикордонникам відділу «Рівне» Луцького загону.

Про це повідомили на офіційному веб-сайті ДПСУ.

Завдяки здобутій оперативній інформації, охоронцям кордону в Любомльському районі вдалося виявити і затримати двох чоловіків, які прямували до Польщі поза пунктами пропуску та несли пакунки з сигаретами. Як було встановлено, переправити 4900 пачок сигарет (майже 10 ящиків) чоловіки планували через річку Західний Буг, адже один із них був вдягнений у водолазний костюм.

Правопорушників та тютюнові вироби доставлено до прикордонного підрозділу. На громадян складені документи за ч.2 ст.204-1 КУпАП, справи скеровано до суду. Сигарети передані співробітникам Волинської митниці.

Нагадаємо, що днями прикордонники відділу «Світязь» Луцького загону здійснили затримання двох контрабандистів біля с. Мельники, що неподалік українсько-білоруського кордону. У нічних сутінках чоловіки перетягували через кордон пакунки з 9 тисячами сигарет виробництва РБ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині затpимали контpабандистів із 18 пакунками сигарет

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити