image
 |  4 15 Лютого 2020 | 20:44

Луцькі прикордонники зупинили автобус, який перевозив 5000 пачок сигарет

Учора ввечері в автомобільний пункт пропуску «Прикладники», що на кордоні з Білоруссю, на в’їзд в Україну прибув рейсовий автобус марки «ДАФ». За кермом транспортного засобу здійснював нерегулярні пасажирські перевезення із Білорусі наш співвітчизник.

Про це йдеться на сайті Держприкордослужби України.

Враховуючи аналіз ризиків щодо можливого переміщення тютюнових виробів, прикордонники спільно з митниками провели його поглиблений огляд.

В результаті огляду, в спеціально обладнаних місцях у багажних відділеннях, а також в спеціально обладнаному тайнику, який знаходився у передній частині автобуса прикордонно-митна оглядова група виявила 5000 пачок сигарет білоруського виробництва. Сигарети вартістю 125 тисяч гривень вилучено. Автобус також вилучено, сума його оцінки встановлюється.

Читайте також: У селі під Луцьком невідомі зі стадіону вкрали огорожу

А під час огляду іншого рейсового автобуса в пункті пропуску «Лужанка», що на кордоні з Угорщиною, прикордонники Мукачівського загону спільно з митниками виявили сигарети на 15 тисяч гривень. 400 пачок сигарет знаходились у господарчій сумці. Власник сумки – 29-річний громадянин України, повідомив, що прямуючи до Італії, вирішив у якості презенту придбати тютюнові вироби для своїх товаришів, які чекали на нього за кордоном. Наразі «тютюнові подарунки» у чоловіка вилучили.

     

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити