image
 |  2 3 Червня 2020 | 09:18

Луцькі рятувальники отримали нові пожежні чоботи (ВІДЕО)

2 червня рятувальники 1-го Державного пожежно-рятувального загону Управління ДСНС у Волинській області отримали нове сучасне спорядження.

Про це повідомили в УДСНС України у Волинській області.

Рішенням Луцької міської ради № 73/4 від 19 березня цього року «провнесення змін до Програми розвитку цивільного захисту міста Луцька на 2016-2020 роки» для 1-го Державного пожежно-рятувального загону виділено 315 тисяч гривень. Через тендерну процедуру відкритих торгів було закуплено 80 пар сертифікованих чобіт пожежного фірми «Harvik» для всього особового складу підрозділів загону та 60 пар спецвзуття (черевиків повсякденних робочих).

Захисне спорядження рятувальникам вручив радник Луцького міського голови Ігор Поліщук в приміщенні 25-ї ДПРЧ м.Луцька.

Начальник Управління ДСНС області генерал-майор служби цивільного захисту Володимир Грушовінчук від імені рятувальників подякував міській владі за постійну увагу до діяльності служби «101» міста Луцька та дієву допомогу щодо вирішення окремих нагальних проблем.

Він запевнив, що підрозділи пожежно-рятувальної служби обласного центру завжди готові прийти на допомогу громадянам в будь-яких надзвичайних ситуаціях і надалі діятимуть виключно для забезпечення належного рівня їх цивільного захисту.

Для довідки: чоботи «Harvik» (Харвік) мають захисну стальну пластину для захисту пальців ніг від ударів та здавлень. Виготовлені з теплоізоляційних, водостійких та жаростійких матеріалів (час стійкості 180 хвилин). Чоботи стійкі до кислот та лужних матеріалів, мають діелектичну міцність до змінного струму напругою до 10кВ).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За минулий тиждень волинські рятувальники ліквідували 13 пожеж

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити