image
 |  5 20 Жовтня 2022 | 18:43

Луцькі рятувальники посадили дерева

19 жовтня на території аварійно-рятувальної частини загону спецпризначення ГУ ДСНС області відбулася акція в рамках проєкту Всеукраїнської висадки дерев.

Про це повідомили у пресслужбі рятувальтників. 

"Рятувальники на чолі з першим заступником начальника підполковником служби цивільного захисту Сергієм Демидюком, заступником начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям полковником служби цивільного захисту Костянтином Романчуком, волонтерами та особисто координатором цієї акції на Волині Юлією Вусенко долучились до акції, організаторами якої є Благодійний Фонд «Озеленення України» за підтримки Державне агентство лісових ресурсів України, Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів України та Міністерство закордонних справ України / MFA of Ukraine.

Садіть дерева в честь наших воїнів разом із Greening of the Planet!

Місія проекту озеленення планети, отож єднаємося у добрих справах, бо разом ми – це непереможна сила!", - йдеться у повідомленні.

Також стало відомо, що луцькі рятувальники спільно з працівниками обласної служби судової охорони провели висадку дерев.

Керівний склад Луцьке районне управління ГУ ДСНС України у Волинській області та територіального управління служби судової охорони разом з рятувальниками Державної пожежно-рятувальної частини №2 міста Луцька здійснили сьогодні висадку дерев.

Ці два підрозділи мають спільну межу, отож саме на ній було прийнято рішення висадити дерева для подальшого розвитку дружніх відносин та співпраці.

Разом переможемо!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Працівники нового житлового комплексу у Луцьку спалювали непотріб посеред вулиці (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити