image
 |  0 12 Травня 2020 | 19:04

Луцькі тролейбуси готові виїхати на вулиці міста, але рішення – за владою

Луцьке підприємство електротранспорту готове до відновлення роботи громадського транспорту у місті, але остаточне рішення – за владою.

Про це у коментарі власкору «ВолиньUA» розповів директор ЛПЕ Володимир Пуц.

«Це питання вирішує техногенна комісія при Луцькій міській раді. Вона постійно засідає. Розмови про запуск громадського транспорту у місті ведуться. Лучани також хотіли б цього. Ми готові хоч завтра виїхати на рейси. Але не ми приймаємо рішення. Хоча в інших містах громадський транспорт курсує. Проте не варто забувати, що громадський транспорт – це також підвищені ризики інфікування. Там важко контролювати кількість пасажирів та інші моменти. Тому все залежить від ситуації з поширенням коронавірусу», - зазначив Володимир Пуц.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Без громадського транспорту запустити економіку міста не вдасться, - депутат Луцькради

Також директор ЛПЕ відмітив, що під час карантину на підприємстві ведуться ремонтні роботи рухомого складу тролейбусів. Єдине, що турбує посадовця – через карантин підприємство не може заробляти гроші.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити