image
 |  4 27 Травня 2020 | 18:33

Луцькі випускники розповіли, як святкуватимуть в умовах карантину

Через карантинні обмеження цього року навчальний рік завершуватимуть нетрадиційно. Через карантин останні дзвоники для школярів будуть в режимі онлайн.

Суспільне розпитало, як прощатимуться зі школою випускники, їхні батьки та вчителі одинадцятикласників у одній зі шкіл обласного центру.

В Луцькій гімназії №21 імені Михайла Кравчука святкувати будуть в режимі онлайн, розповідає одинадцятикласниця Богдана Гринчук. Нині батьки та діти знімають відеофрагмент до останнього дзвоника.

У школу майбутні випускники прийшли вперше за останні 2 місяці.

Випускниця Богдана Гринчук: "Шкода, що так сталося. Дуже би хотілося той День дитинства, Останній дзвоник, але мені здається, що такі моменти об’єднують клас, тому що багато було смішних моментів у відеоуроках. Але є класні моменти, навіть на карантині."

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На заробітки за кордон: у Луцьку біля візових центрів – аншлаги (ВІДЕО)

Класна керівниця Ірина Сапожнік вп’яте випускатиме одинадцятикласників.

"Я, як вчитель-математик, переживаю за здачу ЗНО, як класний керівник - дуже мені не вистачає учнів, щоб поспілкуватися. Не буде останнього дзвінка у звичному режимі. Але ми не маємо права лишити дітей цього свята" - каже класовод.

Долучаться до онлайн прощання зі школою і батьки. На подвір’ї школи з короваєм у руках знімають чергове відео.

Детальніше - UA:Волинь.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити