image
 |  9 15 Травня 2020 | 20:13

Луцькі водії тролейбусів не планують виходити на роботу після карантину (ВІДЕО)

Луцькі водії тролейбусів не планують виходити на роботу після карантину

Про це йдеться в сюжеті UA.Волинь

Водії та контролери луцького підприємства електротранспорту не планують виходити на роботу після завершення карантину, розповів суспільному водій Андрій Черчик. Каже, гроші перестали платити з березня.

Водій тролейбуса Андрій Черчик: "Ми не вийдемо на роботу після карантину, оскільки міська влада не звертає на нас увагу і залишила нас без засобів до існування. Вже 2 місяці люди не отримують заробітну плату. Якось точково допомагають, в кого багатодітні сім’ї, а на загал більшість колективу без коштів".

Директор Луцького підприємства електротранспорту Володимир Пуц прокоментував ситуацію Суспільному: "Те, що сьогодні затримка, дві причини. Перша – казна не є наповнена. Багато підприємств не працюють, ПДФО не відраховується. Ви від того ситі не будете, але від того залежить наше фінансування. 72 людини мають заборгованість в межах до 2,3,4 тисяч. За весь березень. В квітні стояли. Ми нараховану зарплату маємо віддати. Коли? Щось полегше запитайте".

Заступник міського голови Григорій Недопад каже, що влада Луцька робить все для того, аби підприємство хоча б щось отримало.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Без громадського транспорту запустити економіку міста не вдасться, - депутат Луцькради

Заступник Луцького міського голови Григорій Недопад: "Це стосується і програми підтримки, яка зараз погоджується в Антимонопольному комітеті України в Києві. Друге це – ми можемо зробити компенсацію за пільговий проїзд, але тільки в тому випадку, я що іде перевезення пасажирів. В такому випадку як зараз, коли тролейбуси не виїжджають, ми цього зробити не можемо. Сподіваємось, що дозволять їздити громадському транспорту в місті Луцьку".

Нагадаємо, тролейбуси в Луцьку перестали курсувати з 19 березня у зв’язку із впровадженням карантину.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити