image
 |  9 13 Листопада 2019 | 12:46

Луцьким комунальники потрібно більше 2 мільйонів на боротьбу зі снігом

КП «Луцькспецкомунтранс» отримає від департаменту ЖКГ 504 926 гривень за виготовлення піщано-соляної суміші для прибирання снігу.

Про це «ВолиньUA» стало відомо з сайту «007».

І так, 7 листопада, Департамент житлово-комунального господарства луцької міської ради перерахували спеціальному комунальному автотранспортному підприємству «Луцькспецкомунтранс» 504 926 гривень за виготовлення піщано-соляної суміші для прибирання снігу. Однак в тендерному кошторисі вказано ціну - 445 тисяч гривень.

До слова, Департамент ЖКГ отримав дві пропозиції на прибирання снігу у Луцьку, це від «Луцькспецкомунтранс» запропонована найвища сума - 2 395 378 грн. та ТзОВ «Луцькавтодор-сервіс» - 2 395 462 грн. Про це йдеться на сайті «Прозоро».

І вже, 4 вересня, «Луцькспецкомунтранс» став переможцем тендеру оголошеним Департаментом ЖКГ на прибирання снігу. Технічним кандидатом у цьому тендері виступив ТзОВ «Луцькавтодор-сервіс».

23 вересня, комунальники уклали договір на суму 2 395 378 гривень з «Луцькспецкомунтрансом» на прибирання вулиць міста від снігу.

Відповідно до календарного плану у жовтні передбачено витрати у сумі 1 мільйон 169 тисяч гривень, у листопаді – 612 тисяч гривень та у грудні 612 тисяч.

За вікном, станом на 13 листопада, тепла погода та без опадів снігу, маємо надію, що бюджетні кошти передбачені на прибирання снігових заметів на жовтень та листопад будуть частково зекономлені.

«ВолиньUA» продовжить моніторити витрати бюджетних коштів. Далі буде….

 

Нагадаємо, що минулого року на прибирання вулиць міста від снігу передбачали 2,7 мільйони гривень, проте тієї суми було не достатньо. А робота комунальників звісно бажала б бути кращою.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити