image
 |  4 19 Червня 2019 | 16:21

«Луцьким лицарям» хочуть надати пільги по оренді за приміщення у «Старому місті»

У Луцьку ГО «Луцькі лицарі» просять надати пільгову оренду за нежитлове приміщення на вулиці Драгованова, 25.

Про це стало відомо сьогодні, під час засідання постійної депутатської комісії з питань комунального майна та приватизації.

Мова йде про підвальне приміщення, яке надали в оренду громадській організації, що представляє Луцьк як в Україні, так і закордоном на лицарських турнірах.

Як розповіла начальниця відділу управління майном міської комунальної власності Алла Грабко, орендар отримав приміщення в занедбаному стані, тому домовилися, що громадська організація його відремонтує. Зважаючи на ці факти, ГО «Луцькі лицарі» просять надати пільгову оренду до кінця цього року.

Голова комісії свободівець Андрій Білан погодився та наголосив, що такі громадські організації  формують позитивний імідж міста, тому варто підтримати проект рішення.

Отже, члени комісії рекомендували надати пільгу з оренди для ГО «Луцькі лицарі».

Сергій Ващук у соціальній мережі Фейсбук розмістив відео стану приміщення, а також показав, як розчищають від сміття, яким воно завалене.

До слова, дане приміщенні у «Старому місті» раніше «окупував» відомий, так званий, луцький краєзнавець Ігор Левчук. 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити