image
 |  2 15 Вересня 2019 | 18:03

Луцьким школярам провели екскурсію у музеї ФК «Волинь»

Школярам Луцької гімназії №4 імені Модеста Левицького провели екскурсію на стадіоні «Авангард» та в музеї ФК «Волинь».

Про це у мережі Фейсбук розповідає Юрій Волинець.

Вчора, 14 вересня, учні 7г та 9г класів КЗ «Луцька гімназія № 4 імені Модеста Левицького», відповідно до програми заходів олімпійського тижня, побували на екскурсії на Луцькому стадіоні «Авангард». Під час екскурсії учні дізналися про історію створення спортивної споруди, етапи її реконструкції та сьогодення.

У музеї футбольного клубу «Волинь» гімназисти мали можливість побачити світлини з моменту утворення команди і до нашого часу. Також почерпнули цікавої інформації про вихованців Волинського футболу, які представляли наше місто у складах молодіжних, юнацьких та національних збірних нашої країни.

«Вразило учнів сучасне покриття бігових доріжок, сучасне табло, сектори та глядацькі місця, а особливо стан газону футбольного поля.

Вони мали можливість випробувати свої сили у секторі для стрибків у довжину та на сучасних бігових доріжках», - зазначив Юрій Волинець.

              

  

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити