image
 |  5 5 Березня 2022 | 22:09

Луцький футболіст Тимощук відмоляється платити аліменти через санкції проти Росії

Український тренер «Зеніта», почесний громадянин Луцька, Анатолій Тимощук не хоче платити аліменти через санкції проти Росії.

«Шановні колеги, в якості запобіжного заходу повідомляємо, що через санкції проти РФ, які стосуються платіжних операцій, наш клієнт, ймовірно, не зможе сплачувати аліменти доки діють ці санкції», – заявив представник Тимощука у коментарі Banned Voice of Bundesliga.

Раніше колишня дружина Тимощука Надія розповіла, що він вивіз до Росії ікони, сума яких дорівнює 10 мільйонам євро. Стосунки Анатолія Тимощука та його дружини Надії давно стали публічними: жінка позивається до колишнього футболіста, який намагається позбавити її майна, нажитого за роки виступів у Німеччині. Надія Тимощук виховує двох дочок від шлюбу із футболістом.

Футболіст збірної України не розуміє, чому Тимощук продовжує працювати в "Зеніті" під час військової агресії Росії в Україні. Руслан Маліновський вважає, що своєю мовчазною позицією та продовженням роботи в Росії, Анатолій Тимощук нівелював усі свої попередні досягнення.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити