image
 |  0 22 Лютого 2021 | 19:39

Луцький наркоторговець «погорів» на порушенні ПДР (ФОТО)

Вчора вночі, під час патрулювання на вулиці Наливайка, що в Луцьку, поліцейські з роти тактико-оперативного реагування зупинили автомобіль Volkswagen Golf, який порушив ПДР.

Про це повідомляють у Патрульній поліції Волинської області.

Під час перевірки документів, інспектори з’ясували, що 26-річний керманич раніше притягався до відповідальності за зберігання наркотиків. Через ці підстави, відповідно до ст. 34 Закону України "Про Національну поліцію", патрульні застосували до чоловіка превентивний захід поверхневу перевірку.

Під час цієї перевірки, ТОРівці виявили поліетиленовий пакетик з невідомою порошкоподібною речовиною білого кольору, ззовні схожою на наркотичну (амфетамін).

На місце події поліцейські викликали слідчих Луцького районного управління поліції та забезпечили охорону місця події.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині за вихідні вивільнили вантажний, 3 – легкових та «швидку» із снігових заметів (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити