image
 |  38 6 Травня 2021 | 15:30

Луцький спиртзавод придбала за 54 мільйони будівельна компанія

Приміщення спритового заводу у Луцьку придбала львівська будівельна фірма «Вест Вей» за 54 мільйони гривень.

Про це відомо із сайту державних закупівель.

За часів президента Володимира Зеленського очікуваних покращень життя для пересічних українців годі чекати. Прийшовши до керма влади «слуги» продовжили розпродаж стратегічних державних об’єктів та «відкрили» ринок землі для іноземних компаній.

До переліку «Великої приватизації» потрапив колишній Луцький спритзавод.

Спочатку хайпували через те, що Фонду державного майна (ФДМУ) вдалось продати Луцький спиртзавод (Луцьке місце провадження діяльності та зберігання спирту ДП «Укрспирт») за 108,5 млн гривень ТОВ “АС ІНВЕСТ ГРУП». Але згодом ця компанія відмовилась від купівлі майна.

Так, перемогу отримала ТОВ «Вест Вей» з ціновою пропозицією 54 мільйони 701 тисяч гривень. Дана компанія має Львівську приписку, а її засновником є КАЇНСЬКИЙ ВОЛОДИМИР ВОЛОДИМИРОВИЧ. Основним кведом фірми є 41.20 Будівництво житлових і нежитлових будівель. Договір купівлі-продажу підписано 28 квітня 2021 року.

Новий власник отримає виробничий корпус спиртового і горілчаного цехів, спиртосховище, склади тари і готової продукції. Отож, якою діяльністю займатиметься нова компанія наразі невідомо.

Однак, можна припустити, що в майбутньому в даному районі міста з’являться багатоповерхівки та знесуть приміщення однієї із перших пивоварень Луцька Шнайдера.

        

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити