image
 |  0 4 Листопада 2019 | 22:34

Луцький спортсмен став чемпіоном Кубку України з бойового самбо (ФОТО)

Борець клубу GARDA Дмитро Ковальчук виборов чемпіонство на Кубку України з бойового самбо. Змагання відбувалися на вихідних, 2-3 листопада у Києві.

Про це інформує Луцький спортивний клуб GARDA.

Нагадаємо, що Дмитро став чемпіоном України та срібним призером Чемпіонату Європи з бойового самбо. Останній проходив нещодавно у вересні в Жешові, Польща.

Уже за два місяці після спортсмен удосконалив свої навички й техніку та блискуче виступив на Кубку України.

Дмитро провів чотири сутички у своїй ваговій категорії -68 кг. Три з них виграв достроково задушливими прийомами, четвертий фінальний бій впевнено виграв по балах, розбивши суперника на дистанції.

«Отримавши поразку у фінальній сутичці в Польщі на Чемпіонаті Європи, був проведений певний аналіз, що дав свій результат. Ми дещо вдосконалили техніку і тактику. З молодшим тренером Іваном Сильманом ми напрацювали певні "заготовки" і технічні елементи. У спорті атлета часто сприймають як автомат, який працює за принципом «методика - результат», зовсім не враховуючи його психологічний стан перед сутичками. Тому дуже важливу роль у перемозі зіграла психологічна підготовка мене як спортсмена. Допоміг у цьому старший тренер Михайло Савчук. Загалом я дуже вдячний своїм тренерам за підтримку і настанови під час моїх виступів», - розповів Дмитро Ковальчук.

Читайте також: Кабмін встановив граничну кількість чиновників Волинської ОДА та РДА області

«Окрема подяка тренерам спортивного клубу «ВОЇН» Андрію Зінчуку, Дмитру Василенку та Олександру Редько за допомогу у виступі в складі збірної Волинської області», – додав борець клубу GARDA.

Вигравши на Кубку України, Дмитро отримав квиток на Чемпіонат світу з бойового самбо. 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити