image
 |  4 4 Січня 2022 | 15:46

Луцький суд покарав серійних злодіїв

Троє лучан, які у 2019 році здійснили серію зухвалих викрадень авто, отримали покарання.

Відповідний вирок ухвалив Луцький міськрайонний суд 28 грудня 2021 року, - пише Конкурент.

Як вбачається із вироку, на початку січня 2019 року троє чоловіків вирішили заволодіти автомобілем «Москвич», який у несправному стані перебував на території підшипникового сервісу на вулиці Боженка у Луцьку. Для цього зловмисники приїхали до території підприємства на своєму авто – Audi A6.

Під'їхавши до «Москвича», один з чоловіків причепив його тросом до Audi. Після цього один із викрадачів сів за кермо несправного автомобіля. Викрадачі доставили викрадене авто у село Коршовець Луцького району.

Окрім того, на початку січня 2019 року ці ж особи таким же способом викрали «Луаз», який стояв на вулиці Мамсурова, 10 у Луцьку.

Вже в лютому 2019 року спритники викрали з території на вулиці Боженка, 34 у Луцьку автомобіль «ВАЗ» аналогічним методом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нова волинська дорога досі не освітлена

Окрім того, у лютому 2019 року ця ж група чоловіків таким же чином викрала автомобіль Ford Scorpio, який стояв на вулиці Львівський, 128.

У суді всі обвинувачені уклали угоду про визнання вини з прокурором, щиро розкаялися та просили суворо не карати.

Дослідивши всі обставини справи, суд визнав чоловіків винними та призначив їм покарання. Зокрема, одного зі зловмисників засудили до 5 років позбавлення волі умовно з іспитовим строком 2 роки. Ще двох – до 5 років позбавлення волі умовно з іспитовим строком 1 рік.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити