image
 |  11 9 Вересня 2021 | 22:24

Луцький цукровий завод боргує 13,9 мільйона за поставку газу

«Гнідавський цукровий завод» боргує майже 14 мільйонів гривень за поставку газу приватному підприємству.

Про це «ВолиньUA» стало відомо з ухвали рішення Господасрького суду Волинської області.

Товариства з обмеженою відповідальністю "Ю.КОМОДІТІЗ" звернулось до Господарського суду Волинської області про стягнення з Приватного акціонерного товариства "Гнідавський цукровий завод" 13 901 982,60 грн.

Відповдіну суму коштів завод боргує за поставку газу за листопад 2020 року. Засідання суду планується 28 вересня 2021 року.

Засновником столичної «Ю.Комодітіз» є киянин Ярослав Вербовський, директором – Андрій Одинокий, а фінансовою директоркою – Тетяна Зінченко. Вербовський також володіє ТОВ «Газ для дому» і ТОВ «Енергохаб» разом із Ніною Поліваною та ТОВ «Енергофін» разом із АТ «ЗНВКІФ «Піннекл Кепітал Партнерс» Ліліан Бакуненко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У центрі Луцька водій заблокував виїзд (ФОТО)

За даними пошуково-аналітичної системи «YouControl», одразу після створення в 2018 році компанією «Ю.Комодітіз» під тодішньою назвою «УНБ- Комодітіс» («УНБ-К») володів Михайло Бакуненко з Ізраїлю, а директором був Віталій Дороган.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити