image
 |  5 24 Жовтня 2019 | 18:27

Луцький вуз співпрацюватиме з польським університетом

З ініціативи ректора СНУ імені Лесі Українки Ігоря Коцана до кола партнерів вишу долучився Варшавський університет наук про життя.

Ця співпраця дасть змогу нашим науковцям перейняти досвід функціонування надсучасних лабораторій і технологій вирощування рослин in vitro, – інформують на сайті університету, - пише Район.Луцьк.

Відповідний Меморандум про взаєморозуміння щодо наукового та навчального співробітництва між двома вишами підписали Ігор Коцан і Веслав Белявський під час ІІ польсько-українського ректорського семінару «Рейтинги у стратегії розвитку університетів», який відбувся 16 жовтня у Києві.

Ректори домовилися про проведення спільних досліджень, стажування науково-педагогічних працівників обох вишів, обмін студентами та викладачами, впровадження у навчальний процес нових навчальних програм, реалізацію спільних дослідницьких проєктів, обмін видавничими та навчальними матеріалами тощо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Електронний квиток у Луцьку: чи залишиться проїзний?

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити