image
 |  0 24 Червня 2020 | 16:41

Луцький забудовник засмітив та покинув земельну ділянку у Старому місті

ТзОВ «Луцькміськбуд», попри припинення оренди землі на Драгоманова, 15, продовжую судитися з Луцькрадою за земельну ділянку, яку перетворив на сміттєзвалище.

Про це йшлось, сьогодні, 24 червня, під час онлайн-засідання сесії Луцькради.

Весною цього року, депутати Луцькради скасували договір оренди земельної ділянки на Драгоманова, 15 для ТзОВ «Луцькміськбуд».

У квітні, попри обіцянки та приписи муніципалів, досі не прибрав загиджену земельну ділянку та продовжує судитися з муніципалітетом. Аргументуючи, що там розпочато 4% будівельних робіт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Старому місті спіймали «на гарячому» робітників зі сміттям (ВІДЕО)

Сьогодні, земельна ділянка на Драгоманова, 15 – це гори сміття в історичні частині міста. Таке відношення до історичної спадщини мало б збентежити відділ охорони культурної спадщини.

Як розповів депутат Луцької міської ради від фракції «Свобода» Андрій Білан в одній із відповідей, міські комунальники зазначили, що прибирання даної земельної ділянки обійдеться для міста у 70 тисяч гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцькрада скасувала оренду землі у Старому місті скандальному забудовнику

«Це так нахазяйнувався забудовник «Луцькміськбуд», що тепер прибирання території влетить в копійку для місцевого бюджету. Цей забудовник – є прикладом недобросовісних та безвідповідальних інвесторів», - прокоментував Андрій Білан.

Поки у міській раді грають у пінг-понг і розповідають про великі заслуги у реконструкції вежі Чарторийських, на одній із вулиць у Старому місті продовжує панувати безлад.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити