image
 |  7 19 Грудня 2020 | 21:07

Луцький завод «Богдан» отримав новий атестат (ФОТО)

Випробувальна лабораторія Дочірнього підприємства «Автоскладальний завод №1» Публічного акціонерного товариства «Автомобільна компанія «Богдан Моторс» отримала новий Атестат про акредитацію, зареєстрований у Реєстрі 04 листопада 2020 року за № 20407 та дійсний до 31 січня 2024 року. Новий атестат видано на заміну до попереднього (первинної акредитації), датованого 01 лютого 2019 року, у зв’язку з внесенням змін.

Про це інформують на сторінці заводу у facebook.

Атестат виданий Національним агентством з акредитації України та засвідчує компетентність випробувальної лабораторії ДП «АСЗ №1» АТ «АК «Богдан Моторс» відповідно до вимог ДСТУ ISO/IEC 17025:2017 (ISO/IEC 17025:2017) у сфері:

Випробування колісних транспортних засобів категорій: М1-М3, N1-N3, O1-O4, тролейбусів категорії М3, крім причепів з інерційною гальмівною системою.

Випробувальна лабораторія діє на підприємстві з 2001 року. Результатом роботи випробувальної лабораторії є протоколи відповідності нових автобусів та тролейбусів технічним регламентам (Правилам ООН та Державним стандартам України), які застосовані при їх проектуванні, підтвердження властивостей автобусів та тролейбусів в ході виробництва всіх моделей транспортних засобів, що виробляє підприємство.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Одна з найбагатших громад неподалік Луцька приховує зарплати директорів комунальних закладів

Випробувальна лабораторія здатна проводити сертифікаційні випробування окремих властивостей колісних транспортних засобів у межах сфери акредитації та поза межами акредитації за стандартизованими методиками випробувань. Протоколи сертифікаційних випробувань надаються замовником робіт у вибраний ним орган сертифікації для отримання сертифікату відповідності на транспортний засіб. Сертифікат відповідності є підставою для першої реєстрації транспортного засобу в підрозділі МВС, що допускає його до експлуатації на дорогах країни.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити