image
 |  0 24 Лютого 2019 | 14:20

Луцького депутата, що «погорів» на хабарі, посадили під домашній арешт

Депутату Євгену Ткачуку, якого впіймали під час дачі хабара посадовцю управління Держпраці, обрали міру запобіжного заходу.

Відбулося це у неділю, 24 лютого, повідомили Інформаційному агентству ВолиньPost у прес-службі прокуратури області. 

Нагадаємо, депутата Луцької міської ради Євгена Ткачука затримали під час надання 1100 доларів США неправомірної вигоди посадовцю управління Держпраці в області. 

За інформацією правоохоронців, неправомірна вигода надавалася за не накладення штрафів за використання праці найманих працівників у фірмі депутата без оформлення з ними трудових відносин. 

23 лютого Євгену Ткачуку оголосили про підозру . Того ж дня по обіді депутата відвели в ГУНП у Волинській області, аби допитати як підозрюваного у скоєні злочину. Згодом його у кайданках посадили в службову автівку та відвезли знову ж до ізолятора тимчасового тримання. 

24 лютого Євгену Ткачуку обрали міру запобіжного заходу - цілодобовий домашній арешт. Щоправда, без електронного засобу контролю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ткачука в наручниках вивели з управління поліції: він проведе ще ніч в ізоляторі (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити