image
 |  2 13 Грудня 2021 | 08:21

Луцьком уже бігають святі Миколайчики (ВІДЕО)

600 дорослих та 600 дітей взяли участь у благодійному забігові святих Миколаїв у Луцьку. Всі внески, які сплатили учасники , віддадуть на благодійність.

Про це розповів Суспільному організатор забігу Олександр Оришко.

Учасники забігу змагалися у швидкості на кількох дистанціях: 2 кілометри, 100 метрів, 300 метрів і 500 метрів. Основна дистанція – 7 кілометрів, – каже Олександр Оришко. З його слів, гроші, виручені від благодійного забігу, передадуть громадській організації "Інсулін" для дітей, які хворі на діабет.

Перед стартами усі учасники благодійного забігу Миколаїв отримали наклейки з номерами, які клеїли на верхній одяг. Деякі з них бігли у спеціальних новорічних костюмах та зі святковою атрибутикою.

Останніми стартували наймолодші учасники забігу. Усі вони отримали червоні і сині новорічні шапки, а в кінці дистанції - медалі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку розпродують конфісковані планшети (ФОТО)

Лучани брали участь в забігові Миколаїв сім'ями, з дитячими візочками, з собаками та у карнавальних костюмах. З кількома учасниками поспілкувалося Суспільне та розпитало у людей, що спонукає їх у холодну погоду бігати вулицями міста.

Скільки коштів зібрали під час благодійного забігу, організатор Олександр Оришко каже, ще не рахували.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 13 грудня. Цей день в історії: Наpодився автор «Щедрика» Микола Леонтович. Андрій Шевченко здобув «Золотий м'яч»

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити