image
 |  0 24 Січня 2019 | 12:30

Луцькому технічному університету дозволять будуватися в центрі міста

На сесію Луцької міськради винесено проект рішення "Про надання Луцькому національному технічному університету дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти на вул. Винниченка, 8".

Про це інформує власкор "ВолиньUA".

Зазначимо, що за вказаною адресою перебуває занедбаний вже багато років будинок. Раніше він називався будинком офіцерів, але з того часу перетворився у місце, де час від часу перебувають особи сумнівної зовнішності та без постійного місця проживання.

У Луцькій міськраді пропонують надати Луцькому національному технічному університету дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вулиці Винниченка, 8, орієнтовною площею 0,29 га для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти.

Також навчальний заклад має подати на затвердження розроблений проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки вул. Винниченка, 8.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити