image
 |  14 21 Грудня 2021 | 16:57

Луцькрада проти того, аби колишній посадовець стягнув 340 тисяч з міського бюджету

У Луцькій міській раді заявили, що не дозволять, щоб колишній скандальний заступник Луцького міського голови Костянтин Петрочук стягнув з міського бюджету майже 340 тисяч гривень.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.

Нагадаємо, що скандальний ексзаступник міського голови Луцька Костянтин Петрочук виграв суд проти Луцької міської ради. Восьмий апеляційний адміністративний суд присудив виплатити колишньому посадовцю понад 338 тисяч гривень.

Ірина Чебелюк зазначила, що Луцька міська рада в будь-яких судових процесах проходить всі три інстанції.

«Колишній заступник міського голови подав позов до Луцької міської ради. У суді першої інстанції міська рада виграла. Але з боку Костянтина Петрочука була подана апеляція, і в суді апеляційної інстанції виграв він. На сьогодні Луцька міська рада готує касаційне оскарження. Касаційна скарга подана».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Конфлікт з газовиками: в селі неподалік Луцька від газопостачання відключили кілька домогосподарств (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити