image
 |  2 13 Грудня 2018 | 10:41

Луцькрада виявила порушення у роботі закладів вночі

В ніч з 11 на 12 грудня 2018 року робочою групою з контролю за дотриманням законодавства у сфері торгівлі, ресторанного господарства та сфери надання послуг щодо дотримання рішень Луцької міської ради від 20.04.2011 №9/23 “Про заборону продажу пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових та тютюнових виробів” (зі змінами) та від 23.12.2008 № 33/5 “Про затвердження Правил додержання тиші в громадських місцях на території міста Луцька” (зі змінами) було проведено рейд.

Про це йдеться н6а сайті Луцькради.

Під час рейду перевірено 9 об’єктів торгівлі, ресторанного господарства та сфери надання послуг (в т. ч. комп’ютерних клубів, інтернет-кафе та закладів державних лотерей), виявлено 3 факти порушення режиму роботи закладом національної лотереї, інтернет-клубом та закладом ресторанного господарства.

Порушення зафіксовано працівниками управління розвитку підприємництва та реклами Луцької міської ради, департаменту муніципальної варти Луцької міської ради та Луцького відділу поліції Головного управління Національної поліції у Волинській області. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку діти з недільної школи взяли участь у доброчинному ярмарку

Було винесено 3 постанови по справі про адміністративне правопорушення на працівників закладу національної лотереї “Спорт-лото” (бульв. Дружби Народів, 3), інтернет-клубу (бульв. Дружби Народів, 7) та кафе «П’ятниця» (бульв. Дружби Народів, 13а).

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити