image
 |  14 7 Грудня 2021 | 11:47

«Луцькспецкомунтранс» готовий до боротьби з снігопадами

“Луцькспецкомунтранс” готовий до боротьби з снігопадами та має усю необхідну техніку та суміші.

Про це сьогодні йшлося під час розширеної оперативної наради у міського голови.

“Придбано необхідну кількість матеріалів для зимового утримування доріг. На складі підприємства вже знаходиться 254,7 тонн солі з антизлежувачем, 1 610 тонн — піщано-соляної суміші, 1 230 тонн щебенево-соляної суміші для обробки доріг. Додатково замовлено ще 140 тонн солі, та в подальшому буде замовлятись при необхідності і у випадку звільнення місця на складі для її зберігання. Також маємо запас паливномастильних матеріалів, заготовлено близько 10 тис. літрів дизельного пального”, - поінформував керівник “Луцькспецкомунтранс” Володимир Марценюк.

За його словами, підготовлено та переобладнано спецтехніку для зимового утримання доріг: 8 тракторів, які дозволяють прибирати тротуари, місця, де ускладнено рух, 4 спецавтомобіля для посипання доріг технічною сіллю, 2 спецавтомобіля для посипання доріг сумішами, 2 навантажувачі; 1 грейдер, 3 самоскиди для вивезення снігу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку продовжує занепадати пішохідний міст біля залізничного вокзалу

Міський голова Ігор Поліщук наголосив на тому, аби особливу увагу приділили належному прибиранню тротуарів.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити