image
 |  7 8 Жовтня 2019 | 14:13

«Луцьктепло» каже, що до опалювального сезону готове

Виконувач обов'язки директора ДКП "Луцьктепло" Іван Скорупський заявив, що підприємство підготувалося до опалювального сезону, хоча підключати тепло в будинках лучан поки що не планує у зв'язку з очікуваним потеплінням.

Про це він заявив під час оперативної наради у Луцькій міськраді.

"У міжсезонний період ми витратили 3,5 млн гривень на поточний ремонт котелень і труб. Відбулася автоматизація котельні на Чернишевського. Здійснено повірку 109 лічильників теплової енергії. Демонтована димова труба на котельні по вулиці Дубнівській,32. Встановлена автоматизована система обліку електрики, що дозволить нам облікувати 85% її обсягів. Введено в експлуатацію котельню по вулиці Боженка. Договори з "Нафтогазом" на період зими маємо. Ми готові до опалювального періоду", - повідомив Іван Скорупський.

Очільник комунального підприємства також розповів, чому не включають опалення в оселях лучан.

"П'ятий день середня температура нижче 8 градусів. Але вже завтра буде потепління. І є дані, що температура вдень зросте до 20 градусів. Процес запуску тепла доволі об'ємний. Тому ми прийняли рішення не включати теплоносій перед потеплінням".

Читайте також: Представники Прилуцької сільради завітали на оперативну нараду у Луцьку міськраду

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити