image
 |  0 28 Квітня 2021 | 16:55

Луцьку загрожує відключення гарячої води з 1 травня через дії «Нафтогазу»

Луцьк можуть позбавити газу та відключити від гарячого водопостачання через політику "Нафтогазу".

Про це йшла мова під час сесії Луцької міськради.

Як зазначив директор "Луцьктепла" Іван Скорупський, ситуація критична.

"Наше підприємство змушують робити авансовий платіж. Як ми можемо розрахувати його, коли не знаємо, скільки газу використаємо за місяць?".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Керівництво Ковельського МТМО приховує свої зарплати та премії

Мер Луцька Ігор Поліщук повідомив, що сьогодні прийшло повідомлення від "Волиньгазу" про те, що місту з 1 травня відключають котельні.

"Ми будемо шукати варіанти, щоб люди не залишилися без гарячої води. Люди розраховуються після оплати. У нас немає зайвих 120 млн гривень для "Нафтогазу", - сказав міський голова.

У зв'язу з цим Луцька міська рада звернулася до Президента, Голови ВРУ та прем'єр-міністра з проханням продовжити дію Положення про покладення спеціальних обов’язків на суб’єктів ринку природного газу для забезпечення загальносуспільних інтересів у процесі функціонування ринку природного газу до 1 травня 2022 року. В іншому випадку це спричинить хаос у взаємовідносинах між теплогенеруючими та газопостачальними підприємствами.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити