image
 |  5 13 Травня 2020 | 19:20

«Луцькводоканал» планує посилити роботу із боржниками, аби втримати підприємство «на плаву»

На підприємстві «Луцькводоканал» виникла доволі складна ситуація у зв’язку із суттєвим зростанням заборгованості населення за оплату послуг.

Про це інформує у соцмережі Фейсбук перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад.

Зі слів посадовця, при повній оплаті заборгованості підприємство вийде лише у нульову рентабельність. А при критичному зростанні боргів в умовах карантину стан підприємства лише погіршується.

Враховуючи вкрай складну фінансову ситуацію, Луцькою міською радою оперативно була надана безвідсоткова позика з міського бюджету підприємству «Луцькводоканал» у сумі близько 3 мільйонів гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До Луцька приєдують Княгининівську, Заборольську та Жидичинську громади (ДОКУМЕНТ)

Зі слів Григорія Недопада, така позика необхідна для місячної закупівлі енергоресурсів, яка дозволить стабілізувати і забезпечити роботу всього енергетичного обладнання на певний період.

«По завершенні карантину КП «Луцькводоканал» посилить роботу із боржниками, аби втримати підприємство «на плаву» і продовжувати надання цілодобового і безперебійного водопостачання та водовідведення для Луцька і найближчих навколишніх сіл», - зазначив Григорій Недопад.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити