image
 |  214 3 Серпня 2024 | 17:23

"Луцькводоканал" розпочав роботи на другій ділянці аварійного каналізаційного колектору

КП «Луцькводоканал» розпочав ремонт на другій ділянці каналізаційного колектора по вулиці Карпенка-Карого.

Про це інформують у пресслужбі підприємства, - пише ВолиньUA.

На вулиці Карпенка-Карого КП «Луцькводоканал» завершив ремонт першої половини найбільш проблемної ділянки каналізаційного колектора, від роботи якого залежить водопостачання та водовідведення в оселях 70 тисяч споживачів. Як показав перебіг проведення ремонтних робіт - частина старого колектора фактично провалилась, оскільки товщина труби залізобетонного колектора стала в 10 разів тоншою. Планово товщина становить - 10 см, а під час виконання ремонтних робіт сягала близько 1 см. Уся конструкція трималась лише завдяки ґрунту.

Від початку червня і до середини липня за півтора місяці були виконані всі роботи на першій половині проблемної ділянки. Нині труба колектора санована, все герметично закрите відповідно до діючих стандартів. Продовж двох днів тривали асфальтно-відновлювальні роботи для відкриття руху проїжджою частиною.

Зараз КП «Луцькводоканал» в рамках заходів щодо ремонту каналізаційного колектора виконує роботи на іншій ділянці. Це теж непроста локація під шляхопроводом, через яку іде ряд доріг і яка є складнішою з технічної точки зору через те, що пропускає більше стоків. Аби убезпечити лучан від проблем із водовідведення та водопостачанням «Луцькводоканал» виконає роботи якнайшвидше, аби вже у вересні завершити ремонт коректора. Нагадаємо, ділянка ремонту колектора безперебійно працювала завдяки тимчасовій лінії перекачки, через яку транспортувалися усі каналізаційні стоки поверх ґрунту. Завдяки цьому ніхто з 70-тисяч споживачів не відчув дискомфорту і продовжував жити звичним життям, адже ми повсякчас дбаємо про добробут і безпеку життя кожного мешканця громади.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Володимирі відновлено роботу світлофорів на центральному перехресті

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити