image
 |  0 29 Березня 2020 | 23:59

«Львівгаз» підтвердив про загоряння газопроводу через підпал трави (ВІДЕО)

У Львові горить сухостій поблизу злітної смуги аеропорту «Львів».

Як повідомляє журналіст ІП «Діло», поруч проходить газова труба, а до паркану, що відноситься до аеропорту, менше 50 метрів.

«Львівгаз» підтвердив у Facebook про загоряння газопроводу.

«Через підпал сухої трави та дерев сьогодні, 29 березня, близько 21:06 год поблизу злітної смуги ареропорту «Львів» загорівся газопровід середнього тиску. Зокрема, через високу температуру відбулось руйнування поліетиленової труби в місці виходу із землі та переході на стальний надземний газопровід. Станом на 22:44 год завдяки припиненню газопостачання пожежу вдалось локалізувати. Зараз без газопостачання залишається с.Скнилів. Відновлення газопостачання відбудеться завтра, 30 березня, орієнтовно в обід, після заміни аварійної ділянки газопроводу. АТ «Львівгаз» буде звертатись до правоохоронних органів для того, аби знайти винних у підпалі та притягнути до відповідальності. Звертаємось до усіх мешканців Львова та області, не паліть суху траву! Це не жарт і може статись біда!», – йдеться у повідомленні.

  

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити