image
 |  252 2 Березня 2024 | 19:19

Львівська громада передала волинській бригаді пожежне авто

Тростянецька громада передала 14 ОМБР пожежну машину.

Про це пишуть у спільноті "Твій Володимир", пише ВолиньЮА. 

Пожежну машину MERCEDES-BENZ передала Тростянецька громада, що на Львівщині для героїчної 14 ОМБР імені князя Романа Великого. Це стало можливим за сприяння полковника Миколи АНДРОЩУКА, колишнього військовослужбовця цього підрозділу, спільно з благодійним фондом «Надія майбутнього», очільником якої є Анатолій ГОЛОВАНЬ, якого жартома військові називають «Граф Дакула».

Голова Тростянецької громади Михайло Цихуляк під час передачі автівки військовим зауважив, що співпраця з німецькими партнерами йде на користь не лише громаді, а й іншим регіонам. Зокрема, пожежну автівку на потреби рятувальників передала німецька сторона. Варто зауважити, Тростянецька громада є партнером міста Хофштеттена. Завдяки плідній співпраці з німецькими благодійниками від початку повномасштбаного вторгнення вдалося допомогти не одній військовій частині, серед яких і підрозділи Волині.

Майор Віктор ОЛЯХ своєю чергою від мені командування частини та особового пожежного рятувального підрозділу вручив відзнаки бригади Михайлу Цихуляку та Анатолію Голованю, та подякував їм за допомогу й підтримку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У 2023 році майже 7 тисяч лучан отримували продуктові набори

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити