image
 |  11 10 Листопада 2017 | 17:47

Любомльський професійний ліцей відзначив півстолітній ювілей

Сьогодні, 10 листопада 2017 року, в стінах Любомльського професійного ліцею відбулись урочистості з нагоди 50-річчя з дня заснування.

Про це інформує наш власкор у Любомлі.

Привітати працівників ліцею з ювілеєм прийшло чимало гостей. Із подарунками, грамотами та теплими словами на свято до ліцеїстів завітав голова Любомльської районної ради Микола Сушик.

IMG_20171110_123349_HDRЗа багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди 50-ти річного ювілею навчального закладу почесні грамоти Любомльської районної ради та райдержадміністрації отримали: бухгалтер ліцею Галина Вегера, секретар ліцею Катерина Сорочук, вихователь гуртожитку Марія Глущенко.

IMG_20171110_131605_HDRПривітав педагогів та учнів ліцею також депутат обласної ради, учасник російсько-української війни Сергій Духницький. За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, значні трудові досягнення в галузі освіти та з нагоди 50-річчя з дня заснування Любомльського професійного ліцею Сергій Духницький вручив почесну грамоту обласної ради заступнику директора ліцею з навчально-виробничої роботи Миколі Романюку, а також подяки голови обласної ради – викладачу української мови та літератури Тетяні Литвинюк та методисту Вікторії Грищук.

IMG_20171110_132222_HDRУрочистості супроводжувала концертна програма вихованців ліцею та колективів художньої самодіяльності.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити