image
 |  2 9 Листопада 2017 | 18:00

«М.С.Л.» просить Авакова розслідувати напади на офіси компанії

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» повідомляє про чергову хвилю широкомасштабної замовної кампанії, яка направлена на підрив репутації найстарішого та найбільшого лотерейного оператора України.

Про це 9 листопада 2017 року повідомляє сайт «М.С.Л.».

На сьогоднішній день руками так званих «активістів», які прикриваються патріотичними гаслами, здійснюються протиправні дії, від яких страждає не тільки компанія «М.С.Л.», але й пересічні українці.

Нагадаємо, що у понеділок, 6 листопада 2017 року, «тітушки», які представилися активістами ГО «Національний корпус», здійснили хуліганський напад на центральний офіс оператора державних лотерей «М.С.Л.».

Крім того, 6-8 листопада були здійснені напади на інші офіси компанії, а також точки розповсюдження лотерей по всій Україні. Звертаємо увагу на те, що цього разу проплачені акції несуть відверто агресивний характер. Подібні необдумані та необґрунтовані дії становлять загрозу життю пересічних українців.

Єдиною метою цих провокацій є розхитування ситуації та доведення її до критичної. При цьому всі «аргументи», якими прикриваються молодики (багато з яких ще не досягли повноліття) для вчинення протиправних дій, не витримують жодної критики, адже вони були неодноразово спростовані як представниками самого лотерейного оператора «М.С.Л.», так і Службою безпеки України. Усі документи та постанови, які це підтверджують, неодноразово були оприлюднені у ЗМІ.

Враховуючи масштаби цих розбійних нападів, вважаємо, що ситуація може суттєво погіршитися, тож оператор державних лотерей «М.С.Л.» офіційно звернувся до міністра внутрішніх справ України з заявою про вчинення кримінального правопорушення. Ми впевнені,  що правоохоронні органи адекватно відреагують на дану ситуацію, припинять свавілля та забезпечать дотримання законів України.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити