image
 |  7 2 Листопада 2022 | 13:54

Має два десятки квартир: відоме ім'я луцької благодійниці, яку спіймали на передачі грошей

Очільниця благодійного фонду в Луцьку організувала незаконний перетин кордону військовозобов’язаних чоловіків через систему «Шлях». Вартість такої «послуги» для осіб, які планували тимчасово виїхати за кордон, становила 3000 доларів США, а для охочих виїхати без повернення в Україну – 4000 доларів США.

Як стало відомо Інформаційному агентству Волинські Новини з власних достовірних джерел, ідеться про керівницю благодійного фонду «Допоможемо разом Україні» Наталію Кушнір.

Нагадаємо, керівниці благодійного фонду в Луцьку та посереднику повідомили про підозру за організацію незаконного перетину кордону через систему «Шлях».

За даними слідства, очільниця благодійного фонду разом зі спільником пропонували чоловікам призовного віку включити їх до системи «Шлях». Таким чином військовозобов’язані могли виїхати за кордон під виглядом водіїв, які займаються перевезенням гуманітарної допомоги або вантажів для потреб ЗСУ.

Правоохоронці затримали керівницю благодійного фонду та посередника під час чергової передачі коштів – 2000 доларів США. Під час обшуків вилучено бланки заяв від «водіїв» із копіями документів, списки осіб із зазначенням суми сплачених коштів, документи щодо гуманітарних вантажів, мобільні телефони, а також значні суми коштів у різній валюті.

Зараз вирішується питання щодо обрання підозрюваним запобіжних заходів.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити