image
 |  2 20 Лютого 2021 | 16:02

Маємо назавжди звільнитися від російського впливу і позбутися внутрішніх комплексів, – депутат Луцької міськради

Сьогодні - сьома річницю Революції Гідності. Україна отримала незалежність у 1991 році. Але це був швидше символічний юридичний акт. Наша історія фактичної незалежності розпочалася з Революції Гідності. Вона окроплена кров'ю Героїв, які віддали свої життя за українське майбутнє.

Таку думку висловив в мережі facebook голова фракції ВО "Свобода" у Луцькій міській раді Микола Федік.

"З того часу українська незалежність почала набувати реальних обрисів. Поступово українці позбуваються колоніальних пережитків. Прощаються з комплексами малоросів. Але цей процес тривалий. І не такий рішучий та послідовний, як того хотілося б нам. Бо в Україні немає сформованої національної еліти. Вже за рік після російської агресії в Україні заворушилися сили реваншу. Те, що вони досі здійснюють свою підривну роботу - ознака незавершеності революції. Ми маємо назавжди звільнитися від російського впливу і позбутися внутрішніх комплексів. Це наш шлях до могутності і справжнього, а не формального національного відродження. Слава Героям Небесної Сотні!" - написав депутат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку на Меморіалі Слави вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити