image
 |  0 5 Травня 2021 | 07:12

«Є спеціалісти з Луцька»: ексрегіонал Колесніков зізнався, що створює новий політпроєкт

Борис Колесніков, колишній нардеп від "Партії Регіонів" та "Опозиційного блоку", міністр уряду Миколи Азарова, підтвердив створення нової політичної партії, від чого напередодні відхрестився.

Про це Колесніков заявив у коментарі Радіо Свобода.

"Я справді займаюся створенням нового політичного проєкту. Він матиме назву "Україна – наш дім". Його основна ідея – зібрати найкращих людей з усіх сфер: промислового та аграрного сектору, сфери інформаційних технологій, медицини, освіти, соціальної сфери, малого та середнього бізнесу. Ідея створити таку партію у мене виникла давно, бо останнім часом в українській політиці гостро відчувається дефіцит професійних селфмейд-людей і політична сила, над якою я працюю, готова їх запропонувати".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко контролював шість офшорів, через які купував шедеври, – OCCRP

Напередодні політик заперечив створення нової політичної сили. Раніше про такі наміри писала "Українська правда". У матеріалі "Партія регіонів 2.0. Як Ахметов підбирає спадщину Медведчука" вказувалось, що Колесніков є відповідальним за підготовку нового політичного проєкту олігарха Ріната Ахметова.

Хоча 3 травня він заперечив такі наміри, проте вже наступного дня заявив, що "сталось певне непорозуміння".

Планується, що презентація політсили відбудеться наприкінці травня – початку червня. Колесніков також каже, що проєкт не буде партією окремого регіону.

"У нас є спеціалісти і зі Львова, і з Ужгорода, і з Луцька, і з Вінниці, і з Одеси, і з Харкова, і з Дніпра. З "Опозиційного блоку" у партії поки що немає нікого, а з "Партії регіонів" – кілька людей. Конкретні прізвища ви зможете дізнатись на з’їзді", - зізнався Колесніков.

Що передувало: Наприкінці квітня "Українська правда" повідомляла, що в оточенні олігарха Ріната Ахметова планують створити нову партію і відмежовуються від "Опозиційної платформи - За життя".

3 травня олігарх Рінат Ахметов та його близький соратник Борис Колесніков заперечили, що працюють над створенням нової партії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Все для своїх»: фірма депутата Волиньради у Ковелі освоїть 7,3 мільйона гривень

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити