image
 |  2 13 Квітня 2018 | 07:29

Майже 200 мешканців Нововолинська підписали декларації з лікарями

197 нововолинців уже підписали декларації та обрали свого сімейного лікаря.
Про це повідомила головний лікар Центру первинної медико-санітарної допомоги Нововолинської міської лікарні Ольга Попіка, - передає «ВолиньUA».
- Пацієнт може звернутися у дорослу поліклініку, кабінет №33, або дитячу поліклініку, кабінет №15, а також в амбулаторії селища Благодатного, кабінет №2, та 5 – го мікрорайону, з 08.00 до 18.00 год. Відповідальна особа заповнює декларацію у двох примірниках, роздруковує, її підписує пацієнт і лікар. Обов’язково пацієнту необхідно мати з собою паспорт, ідентифікаційний код і мобільний телефон. Для дитини до 14 років, потрібне свідоцтво про народження. Після цього всі дані відправляють у електронну систему. Лікар надає свій мобільний номер телефону та дані лікаря, який його зможе замінити. З цього моменту пацієнт, якщо захворіє, чи йому потрібно пройти медогляд, зв’язується зі своїм сімейним лікарем і консультується, - зазначила Ольга Попіка.

Читайте також: Як обрати сімейного лікаря: покрокова інструкція від МОЗ.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити