image
 |  2 21 Вересня 2018 | 13:05

Майже всі школи Володимир-Волинського району перевели на тверде паливо

Із 20 котелень, що є на  балансі освітніх закладів Володимир-Волинського району  15 переведені на тверде паливо, а це 75%.
Про це на сесії Володимир-Волинської райради розповів начальник  відділ містобудування,  архітектури та ЖКГ Володимир-Волинської РДА Петро Чуцький, - передає «ВолиньUA».
За його словами, не переведені на тверде паливо ще котельні у 5 школах – Ласківській, Суходільській, Зимнівській, Микуличівській та Сусвальській (25%).  З нового опалювального сезону розпочнуть працювати на твердому паливі котельні у школах с. Бубнів, Селець та Хмелівка.  У цей час проводяться роботи щодо встановлення твердопаливних котлів у опорному закладі ЗОШ І-ІІІ ст. села Суходоли.
Щодо забезпечення навчальних закладів паливом, то станом на 1 вересня заклади освіти забезпечені паливом на 80 відсотків відповідно до графіка постачання. Завезення палива триває, кошти виділені у достатній сумі, в основному закупівля проводиться через електронну систему PROZORRO.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Володимир-Волинська райрада проти подвійного оподаткування земель лісового господарства

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити