image
 |  2 26 Червня 2019 | 14:02

Макрон і Меркель відчули схильність Зеленського до миру шляхом капітуляції, - Вітів про повернення Росії до ПАРЄ

Володимир Зеленський несе персональну відповідальність за серйозну зовнішньополітичну поразку нашої держави. Саме після його візитів у Францію до Макрона і в Німеччину до Меркель відбулося повернення Росії у ПАРЄ.

Про це заявив голова Волинської «Свободи» Анатолій Вітів.

Після спілкування з Зеленським лідери Франції та Німеччини скоріше всього зрозуміли: це точно не та людина, яка буде відстоювати українські національні інтереси. Вони відчули його слабкість, повне нерозуміння ситуації, його схильність до миру шляхом капітуляції. І логічно подумали: а навіщо нам зберігати санкції, коли цей новий президент особливо й не заперечуватиме проти їх зняття.

Макрон і Меркель не помилилися: Зеленський не заперечував. Максимум, на що спромоглися у диджиталізованій квартальній команді ЗЕ - написати пост розчарування у Фейсбуку. Ніякої підтримки українській делегації у ПАРЄ, ніякого засідання РНБО, ніяких термінових переговорів з світовими лідерами.

Схоже, поразки України на міжнародній арені лише розпочалися. Не за горами нові провали. Ось що буває, коли народ дозволяє проводити над собою маніпуляції зі свідомістю. Після цього з острахом уявляю, якими можуть бути переговори Зеленського про мир з Путіним.

Здача українських інтересів включно з капітуляцією на умовах Кремля з таким малоросійським безхарактерним президентом гарантована. Україну чекають важкі випробування...

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити