image
 |  0 19 Грудня 2017 | 14:20

Маленькі ковельчани побували на «Фабриці святого Миколая»

40 маленьких ковельчан з родин учасників АТО та сімей, що опинились в складних життєвих обставинах, відвідали «Фабрику святого Миколая» у Луцьку.
Про це 19 грудня 2017 року повідомили у Ковельському міському центрі соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді.
Вони щиро подякували за запрошення та гостинний прийом у казковому світі для дітей головному організатору заходу - ГО «Сучасна Волинь» та особисто її керівнику Володимиру Бут-Гусаїм.
Супроводжували групу працівники центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, представник ГО «Велика ідея» Надія Білич та волонтер Корпусу Миру США в Україні Кесіді Кремтон. В дорозі діти спілкувались англійською і навчали нову знайому українських колядок, а вона у свою чергу — американських.
У Луцьку на ковельчан чекали святковий настрій і справжня казкова феєрія - яскрава новорічна вистава, пізнавально-розважальна програма від відомої волинської письменниці Орести Осійчук (Оршуля Фариняк) за мотивами її роману-фентезі «Айхо, або Подорож до початку», надзвичайні зони для фотосесії, солодкий стіл, привітання від святого Миколая та вручення подарунків.
Слова щирої вдячності за сприяння адресуємо Ковельській  міській раді та підприємцю-перевізнику Олександру Коляді за транспортне забезпечення.
Це лише початок зимових чудес для ковельських дітей!

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити