image
 |  0 22 Січня 2020 | 19:31

Маленький волинянин потребує допомоги

У травні в люблячій родині Олени та Андрія Грицишин народився малюк, однак він одразу почав боротися а своє життя. Для того, аби врятувати дитину сім’ї потрібно зібрати понад мільйон гривень.

Максиму Грицишин лише вісім місяців, однак рости йому доводиться у лікарні, адже власне від медиків залежить існування хлопчика. Наразі він знаходиться у Волинському обласному дитячому медичному територіальному об’єднанні на інтенсивній терапії.

Лікарі поставили Максимкові невтішний діагноз - міліарна атрезія, цироз печінки, синдром портальної гіпертензії в стадії декомпенсації, варикозне розширення вен стравоходу ІІІ ст., гіперспленізм ІІст., хронічна печінкова недостатність, хронічна енцифалопатія.

Так, хлопчик потребує складної операції з пересадки печінки. На жаль, в Україні не так багато лікарів готові взятися за цей випадок.

Наразі, після обстежень виявили, що батько хлопчика, Андрій, може стати донором для сина. За пересадку готові взятися в клініці «Оберіг», проте наразі сума непідйомна для батьків.

Так, операція варту 1281012 гривень. Звісно, додатково потрібні будуть кошти й на реабілітацію. Проте зараз Максим має шанс на життя, якщо знайдуться люди, готові допомогти.

Зробити це можна перерахувавши будь-яку суму батькам, адже навіть маленький внесок наближає їх до мети.

Зробити це можна: через номер карткового рахунка в АТ КБ «ПриватБанк»: 5168757344200466. Отримувач: Грицишин Олена Василівна. Зконтактувати з батьком: +380(95)5197052.

Наразі спільними зусиллями зібрано понад 70 тисяч гривень. Стежити за перебігом збору та лікуванням можна на сторінці у Фейсбуці, як сотворили, аби врятувати малюка.

Окрім того, Максим зараз не має достатньої ваги для проведення операції, тож батьки просять надати контакти педіатрів, або ж дієтологів, які можуть допомоги. 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити