image
 |  2 12 Серпня 2019 | 17:44

Маленьку волинянку, що народилась без рук, хочуть удочерити

Особлива дівчинка, яка народилась у Нововолинську без сформованих ручок, і від якої відмовились батьки, нині перебуває у Волинському обласному спеціалізованому будинку для дітей з ураженням нервової системи та порушенням психіки. Дитину хочуть усиновити. Бажаючих стати батьками для Марійки, є щонайменше три родини

Про це йдеться у сюжеті Аверсу.

Є надія, що вже зовсім скоро крихітка матиме родину.

Нагадаємо, у Нововолинську, в пологовому будинку народилось дитятко без рук. Після важких роздумів батьки від немовляти відмовились.

Маленькою дівчинкою, яка народилась без ручок і вже з перших днів лишилась не потрібною батькам, перейнялось багато людей, які є небайдужими до подальшої долі небайдужої людини.

Органи опіки зареєстрували дівчинку і назвали її Марією. Нині дівчинка перебуває в обласному спеціалізованому Будинку дитини.

Директор Будинку маляти Вололодимир Алейніков розповів, дівчинку до них привезли, коли їй навіть місяця не було ще. Наступного ж дня до дитячого будинку почали телефонувати з Києва, приїхала хрещена мама дівчинки, яка хоче всиновити її. Крім того, є ще кілька сімей, які хочуть всиновити цю дівчинку.

Директор дитячого будинку розповів, що бажаючих стати батьками для Марійки, є щонайменше три родини. Досить часто буває, що до будинку малюка потрапляють діти з різними вадами, і саме за допомогою, професійних лікарів діток не лише вдається вилікувати, а й повернути в родини.

За час існування дитячого будинку багато діток знайшли родинне тепло. Були випадки, коли малюків усиновляли родини з-за кордону. Приміром, двоє діток з синдромом Дауна нині мешкають у Канаді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волиняни сплатили 175,7 мільйона гривень військового збору

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити