image
 |  0 12 Листопада 2019 | 11:08

«Мама любить швидкість»: журналісти показали 24 квартири й 17 авто «слуги народу» (ФОТО, ВІДЕО)

Журналісти виявили у народного депутата від фракції "Слуга народу" Олександра Дубінського, який боровся з корупцією в українському політикумі, понад 20 квартир, земельні ділянки та значний автопарк.

Обіцяний випуск передачі "Наші гроші" від проєкту BIHUS info, якому надали розголосу ще до прем'єри, вийшов у ефір у понеділок, 11 листопада (щоб подивитися відео, доскрольте новину до кінця).

"Відомий блогер і молодий недосвідчений політик", що його так назвав ведучий Денис Бігус, як з'ясувалося, досі не заповнив електронну декларацію, знайшовши шпарину в законодавстві.

А декларувати справді є що. Сам Дубінський раніше заявляв, що їздить на авто 2006 року випуску. Насправді ж, найчастіше він з'являється на Land Cruiser 2013 року вартістю майже 50 тис. доларів, який записано на матір політика.

Крім того, за останні п'ять років, він придбав 10 нових автомобілів. Із них сім – Mercedes. Також у автопарку Дубінського є Porsche і Honda. Пересувається він із водієм і двома охоронцями.

У матері народного обранця за останні п'ять років з'явилося сім елітних автівок. "Перлиною" колекції стала машина Maserati. "Мама любить швидкість", – так пояснив кількість і клас автомобілів Дубінський.

Володіє політик також величезною кількістю нерухомості. У будинку на Подолі біля 5-зіркового готелю "Fairmont" йому з 2014 року належать дві квартири. У 2016 році їх оцінна вартість становила пів мільйона доларів.

У селі Хотів Київської області у чинного депутата є шість земельних ділянок. У Солом'янському районі столиці – будинок.

Також Дубінському належить квартира в ЖК "Французький квартал" у столиці на Печерську і квартира на Теремках.

Ще сімома квартирами володіє дружина парламентаря Леся Цибко.

Ще 19 об'єктів нерухомості з'явилося у матері Дубінського Алли Березовської. Вона володіє квартирами і гаражами по всьому Києву.

Нардеп раніше відреагував на анонс матеріалу. "Тут у Бігуса унікальне розслідування вийшло – про те, скільки у мене квартир, машин, яхт, коней і космічних кораблів", – написав він у своєму Telegram-каналі.

"Треба віддати їм належне, – визнають, що все майно нажите задовго до політики. Але пролетарську заздрість, мабуть, нікуди не подінеш", – з іронією додав народний депутат.

Незабаром він записав відеозвернення у відповідь на розслідування. У ньому підтвердив, що володіє зазначеним майном і в декларації українці побачать ще більше, оскільки журналісти нібито не все знайшли.

Дубінський запевнив, що випуск був зроблений на замовлення його ворогів. Звідки захмарні багатства – все ж не пояснив.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити