image
 |  2 12 Серпня 2018 | 11:03

Мами просять стільчики для годування у дитяче відділення лікарні


Дітей годують тримаючи на руках і ходять з ними до туалету, бо нема де залишити



Мешканка міста пані Юлія поділилась проблемою, яка хвилює, з її слів, усіх мамусь, котрі потрапляють з немовлятами у дитяче відділення Володимир-Волинського ТМО.

Бо ми не тільки змушені годувати малечу, садовлячи  на коліна, що є досить не зручно, а й інколи у вбиральню з нею йти, бо немає як залишити.



Перебуваючи з дитиною на лікуванні у відділенні, вона та інші мами змушені годувати малюків, тримаючи їх на руках, оскільки  стільчиків для годування немає.
-Це є проблема кожної з нас, і лікарні зокрема, – говорить жінка. – Бо ми не тільки змушені годувати малечу, садовлячи  на коліна, що є досить не зручно, а й інколи у вбиральню з нею йти, бо немає як залишити. Дехто з медперсоналу не приховує, стільчики для годування немовлят були б не зайвими у відділенні. Але поки ніхто цього питання не порушував, бо є важливіші. Тому, порадившись з мамами у палаті, вирішили звернутись до громадськості. Можливо у когось вдома є такі стільчики, які він вже не використовує, або може знайдеться меценат, котрий подарує їх відділенню. Впевнена, усі мамусі, дітки яких змушені проходити лікування у дитячому відділенні Володимир-Волинського ТМО, будуть щиро вдячні кожному, хто допоможе у вирішенні цього питання.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Молодій волинянці потрібні кошти на пересадку печінки

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити