image
 |  4 22 Червня 2018 | 15:03

Маніяк у Кривому Розі: чоловік має сім'ю і дітей

Новина про маніяка в Кривому Розі, який ґвалтував і вбивав молодих дівчат, сколихнула всю Україну.
Чоловіка затримали після того, як з'явився його фоторобот. Крім відомих знущань, одній із жертв він розпоров живіт, пише znaj.ua.


Обвинуваченим у низці зґвалтувань і вбивств виявився раніше судимий за розбій працівник шахти. При цьому 35-річний чоловік має сім'ю і дітей.
У будинку затриманого знайшли речі потерпілих і вбитих дівчат. Крім того, у правоохоронців є й інші факти, що доводять скоєні злочини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маніяк у Кривому Розі «поставив на вуха» містян.


Правоохоронці провели із затриманим слідчий експеримент. Чоловік детально описував все, що робив зі своїми жертвами. Спливли й раніше невідомі факти.
Останньою жертвою обвинуваченого стала жінка легкої поведінки. Чоловік розпоров їй живіт. Потерпіла перебуває в лікарні у важкому стані.
"Маніяк нападав на дівчат, душив і ґвалтував. Також є ознаки його причетності і до інших серійних злочинних епізодів, де потерпілі - жінки легкої поведінки", - пояснили в поліції.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити