image
 |  0 7 Грудня 2017 | 09:54

Марк Цукерберг хоче залишити дітей без спадку

Існує думка, що діти мільйонерів живуть в розкоші і зовсім не турбуються про майбутнє.
Про це 06 грудня 2017 року повідомляє сайт «ICTV.Ранок».
Проте серед багатіїв є дуже принципові батьки, які нічого не залишають нащадкам. Хто ж вони?
[embed]https://www.youtube.com/watch?v=jdbrVqre1oE[/embed]
Білл Гейтс
Майже десятиліттями цей чоловік не поступається першим місцем у списку «Forbes». Співзасновник Microsoft за життя заробив 86 млрд доларів, але його трьох дітей це мало стосується. Нащадкам мільярдера дістанеться лише 10 млн, що складає одну соту всього статку. Білл та його дружина вирішили віддати всі гроші на розвиток медицини та освіти. А своїх дітей вони виховують так, щоб самі змогли заробити.
Марк Цукерберг
Він четвертий у списку «Forbes», сума статків засновника Facebook становить більше ніж 50 млрд доларів. А ще в Марка є дві доньки, які ніколи не побачать грошенят, зароблених батьком. Бо 99% акцій компанії Цукерберга успадкує благодійна організація. Чоловік вважає, що на світі дуже багато людей, які потребують його грошей більше, ніж власні доньки.
Стінг
Цьому чоловіку, звісно, не тягатися з Цукербергом, бо він за життя заробив лише 300 млн доларів, та й поділити їх треба не на двох, а на шістьох діток. Проте Стінг вирішив навіть цього синам та донькам не залишити. Сказав, що сам все витратить, а діти своє зароблять. Нащадки змирилися з рішенням батька і лише в крайньому випадку звертаються до нього, щоб грошей попросити. Хоча співак зізнається, що завжди допоможе в скрутний час.
Гордон Рамзі
Найвідоміший шеф-кухар світу не зізнається, кому дістануться його 160 млн доларів статку, але запевняє, що нікому з чотирьох дітей. Гордон взагалі дуже суворий у вихованні нащадків. Зайвого їм не дозволяє, грошей багато не дає, а коли сімейство кудись летить, то мама з татом в першому класі, а діти – в економ. Рамзі запевняє, що робить так тому, щоб його сини та доньки знали, що гроші на деревах не ростуть. Єдине, чим допоможе татусь своїм діткам – це сплатить одну четверту їхніх квартир.
 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити