image
 |  4 23 Січня 2023 | 09:24

Маск найняв сотню охоронців через побоювання викрадення

Еррол Маск, який є біологічним батьком Ілона Маска, проживає в ПАР. Цього тижня журналісти The Sun повідомили про встановлення в його будинку сучасної системи безпеки. Це зробив Маск-молодший. Поряд із цим, він найняв для особистої охорони близько сотні бодігардів. Ходять чутки, що після недавніх погроз мільярдер почав побоюватися викрадення.

За словами Еррола, його син вирішив, що він також потребує захисту. Маск вважає, що його батька можуть викрасти заради викупу. Він встановив у його будинку електрифікований паркан і високотехнологічну систему відеоспостереження. До забезпечення особистої безпеки бізнесмен залучив понад 100 охоронців. За своє життя він почав побоюватися після публікації у Twitter пов’язаних із владою США файлів.

Восени минулого року журналісти American Thinker опублікували матеріал, з якого випливало, що незабаром у Маска можуть виникнути такі самі проблеми, як у Дональда Трампа. Зокрема, підприємець зіткнеться з погрозами і наклепом. Крім цього, він може стати фігурантом федерального розслідування.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити