image
 |  99 4 Лютого 2024 | 20:48

Маска знову визнали найбільш переоціненим гендиректором в США

Видання Fortune опитало сотні керівників американських компаній та попросило назвати тих, хто, на їхню думку, надто переоцінений. Ілон Маск очолив цей рейтинг другий рік поспіль, - пише NV.

Сотні генеральних директорів найрізноманітніших компаній відповіли на запитання про те, хто з їхніх колег є найбільш переоціненим, а кого найбільше недооцінили. Результати опитування, проведеного Fortune, свідчать, що переважна більшість вважають гендиректора Tesla і техдиректора X (Twitter) Ілона Маска найбільш переоціненим керівником компанії. Разом з ним лідирує в топі генеральний директор Disney Боб Айгер. Вони отримали 399 та 302 голоси відповідно, загальну кількість опитаних осіб видання не розкриває.

Очільник Microsoft Сатья Наделла став найбільш недооціненим генеральним директором, отримавши 274 голоси. Наделла тримає цей титул вісім років поспіль.

Business Insider зауважує, що Маска, який керує кількома компаніями одночасно — від виробника електромобілів Tesla до ракетобудівної компанії SpaceX — часто називали революціонером в індустрії електромобілів і комерційних космічних польотів. Водночас мільярдера критикують за встановлення надто амбітних цілей. Приміром, у 2017 році Маск заявив, що SpaceX відправить свою першу місію з екіпажем на Марс у 2024 році, однак поки компанія не наблизилася до цього.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юний лучанин забив у першому ж матчі за англійський клуб: команда в півфіналі

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити